Bemutatkozás

Premier plán: (közeli vagy nagyközeli) egy egész fejet, testrészt vagy valamilyen kisebb méretű dolgot jelenít meg.

A közelkép a film lelke: a filmen megjelenő arc mondja el, amit a sötétben kuksoló néző Szeretne megélni, elmondani, érezni a mindennapok során. A Film csoda, a film megtisztulás.

Ezekhez, a szent pillanatokhoz megfelelő arcot találni a mozivászonra nemes feladat.
Ebben lehetünk mi, a Premier Plan Casting and Location agency a segítségedre.

A Premier Plan Casting and Location Agency közel egy évtizede szereplője a magyar film és reklámfilmgyártásnak. Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind a castingszervezés, mind a filmgyártás területén. Ennek apropójából döntöttünk úgy, hogy a casting ügynökséggel párhuzamosan, de annak égisze alatt, bővítjük szolgáltatásunkat helyszínügynökséggel is (hamarosan!). Cégünk büszke arra, hogy folyamatosan frissülő adatbázisunknak köszönhetően, minden téren a legrátermettebb művészek, felkutatásával képes segíteni a filmalkotókat a tökéletes szereplő megtalálásához. Ennek eredményeként a több mint egy évtized során több száz reklámfilm és jó néhány játékfilm fémjelzi tevékenységünket.

Megtalálhatók nálunk színészek, táncosok, modellek és amatőr szereplők, gyermekek és felnőttek egyaránt. Természetesen egyedi karaktereket célzó street casting-okat is lebonyolítunk, mindemellett nagyobb vidéki városokban is jelentős „emberállományt” gyűjtöttünk, amit folyamatosan bővítünk.

A produkció karakterleírásának pontos figyelembe vételével olyan leendő szereplőket közvetítünk, vagy hívunk el szereplőválogatásra, akik legalkalmasabbak lehetnek a szerepre, szerepekre.

Az általunk biztosított válogatás helyszínén, Castingdirektor közreműködésével a megkapott karakterleírás, és stroryboard alapján a helyzetgyakorlatok maximális „kijátszásával”, tudunk Neked, illetve produkciódnak kész casting anyagot biztosítani „Premier” plan kategóriában. Munkatársaink szakértelme, és a technikai felszereltség biztosíték arra, hogy az elkészült video és fotóanyag prezentációra alkalmas lesz, legyen az több ezer fős nemzetközi játékfilm casting, vagy kétszereplős reklámfilm.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy hónapokig forgó nagyjátékfilm más ritmusú munkatempót és szakmai tudást igényel, mint egy néhány napos reklámfilm, de mi minden esetben ugyanakkora hangsúlyt fektetünk a szereplők, statiszták pontos diszponálására, legyen szó ruhapróbáról, vagy forgatásról.

Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink a forgatásokon otthonosan mozognak, a több éves tapasztalatnak köszönhetően az asszisztenciával közreműködve rutinosan képesek ellátni a nagy létszámú statisztériával kapcsolatos operatív feladatokat (mozgatás, ellátás, szállítás), valamint kiválóan tartják a kapcsolatot a produkció művészeti részlegeivel (smink, haj, ruha).